Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop medali czy łowienie ryb

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tym razem mam do was pytanie co lepsze Drop medali czy łowienie ryb. Od razu bez bicia mówię że gram na solarze.Oczywiście mam na myśli ( Łowienie ryb FishBot ) (Droop medali bot droop ) I tu mam pytanie co lepsze i jak byście mogli to ile tak na oko muszę wyjąć na eq dla dropa. Napiszcie mi tez jak na nim grac do jakiego lv itp. Każdemu za sensowna odp dam +.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

No ta ale ja dostałem bana na konto, ze niby mnie hackshield czy jakos tak.Ale w prawdzie był odpalony 20H non stop. Czekam na dalsze odp.

:D

Opublikowano

No ta.. Ale jestem taki zly na siebie ze nie poprzekładałem małż :D 35szt :D

Opublikowano

Ja jak używałem FB,to zostawiałem na noc,a rano przekładałem na główną postać. Troszkę Ci przepadło,ale trzeba było pomyśleć :D

kaVVy.png

Opublikowano

Dropienie - będziesz musiał na tym poświęcić więcej czasu , a do tego jeszcze kupienie eq na drop :)

Rybki - na FB to szybko polecisz :)

Rybki , rybki i tylko rybki!

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

FB - szybko na tym się dorobisz, akurat z pośród tych dwóch co wymieniłeś to ten akurat jest najbardziej trafnym zarobkiem.

Nie musisz nic nastawiać, nie zbuguje nic Ci się, nie będziesz musiał dostarczać potów czy też innych.

Opublikowano

Lepsze łowienie, zawsze może małż, a nawet perła dropnąć i ceny ciągle w góre.

Medale często wypadają więc tracą swoją wartość.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Osobiście ?

Na Monolicie Chodzą Medale Po 3,5kk A Małże Po 10KK

Więc Ustaw Fishbota Na Całą Noc Albo 7 DNI :D I Otwieraj Ryby Ponieważ Jak Widać Małże Chodzą Po 10KK NP Na Monolicie

Zarobek No Nawet !

Ale Jak Grasz Na Solar To OHOH xD

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Opublikowano

Ja polecam jednego bota puścić na medale (mental 15-22 lvl silne jak najwyżej) a drugiego na rybki;)

Chyba masz taką możliwość:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

nie polecam fb w nocy bo cie złapia wkoncu .. gm wchodzi rzadko - 1-3 ale czesto kolo 5 rano .. medale opłacalne z 2x drop ;]]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Oczywiście, że FB będzie bardziej opłacalne, bo będziesz miał małże a wiadomo, że małże to zarobek ^^.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...